print deze pagina
het verschil
kwaliteit
eigenschappen
bedrukking
kopreliëf
kleuren
FAQ
vinova
partners
 

De firma

De Vinova® wijnkurk maakt op dit moment deel uit van Indurub nv.

Indurub, opgericht in 1970, is een 100% Belgisch familiebedrijf in de 2de generatie dat wordt geleid door Georges Vanderbeke, eigenaar en huidig zaakvoerder van zowel Indurub als Bekina.


Tot op heden zijn Bekina en Indurub uitgegroeid tot Europese marktleiders met export naar meer dan 40 landen. Via de productie van onze polyurethane Bekina-laarzen hebben wij sinds 1962 heel wat ervaring opgedaan wat betreft injectie van geschuimde kunststoffen. Ook bij Indurub wordt de spuitgiettechniek toegepast voor de fabricatie van veerelementen, en maken we daarnaast gebruik van de extrusie-techniek voor de productie van accessoires voor lattenbodems. De opgebouwde knowhow in diverse kunststoffen en elastische polymeren in het bijzonder, samen met een consistent R&D-beleid hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van een hoogkwalitatieve synthetische wijnkurk. Met behulp van een gepatenteerd productiesysteem wordt een uniek product aangeboden met talrijke voordelen: de Vinova® wijnkurk.

Naast onze technische kennis willen we ook de stevige marktreputatie en de optimale klantenservice van Indurub en Bekina verderzetten in het nieuwe Vinova®-project.

 
info@vinova www.indurub.bewww.bekina.besitemap