print deze pagina
het verschil
kwaliteit
eigenschappen
bedrukking
kopreliëf
kleuren
FAQ
vinova
partners
 

Het verschil

Indurub heeft jarenlange ervaring zowel op het vlak van spuitgieten, als op het vlak van extrusie. De voordelen van beide technologieën werden door onze ingenieurs op vernuftige wijze gecombineerd in een volledig innovatief, gepatenteerd productieprocédé waarvan Vinova® het succesvolle resultaat is.

Vinova®, de andere synthetische wijnkurk, staat garant voor de perfecte bewaring van uw wijn door middel van een uniek productieproces en het gebruik van een organoleptisch neutraal elastomeer.

Vinova® koos bewust voor extrusie als basistechniek als garantie voor een fijne en gelijkmatige celstructuur en constante producteigenschappen. Bijgevolg heeft Vinova® een betere elasticiteit waardoor ook op lange termijn de lage zuurstoftransmissie perfect controleerbaar is.

De gesloten uiteindes van Vinova®, kenmerkend voor injectie, beperken de interactie tussen kurk en wijn tot een absoluut minimum. Dankzij de afgeronde uiteindes kan u uw flessen vanaf nu probleemloos bottelen en na opening gemakkelijk opnieuw afsluiten.

Kortom, Vinova® weet door middel van haar uniek productieprocédé de voordelen van beide gekende technologieën te bundelen en tegelijkertijd de nadelen ervan te vermijden.

Voor meer technische info en testresultaten hieromtrent kunt u steeds terecht bij onze verkoopsafdeling.

download "het verschil.pdf"

 
info@vinova www.indurub.bewww.bekina.besitemap